A SPEEDBODY SZOLGÁLTATÁSAI

HI-SCULPT kezelés

Az HI-SCULPT egy áttörő testformáló kezelés, amely segíthet az esztétikai célok elérésében.Szupergyors izomtömegnövelést, zsírcsökkenést eredményez és mindezek mellett 5x gyorsabbá teszi az anyagcserét. Teljes átalakulást biztosít 2-3 hét leforgása alatt!
Screenshot_20220328_155801

InfraShape Horizontál

Az infrafény, különösen kíméletes, ugyanis a felső bőr rétegeken úgy képes áthatolni, hogy nem nyeli el. A melegítő hatás a mélyebb rétegekben keletkezik, ez stimulálja a vérkeringést, így szerveink oxigénellátása is javul. A véredények kitágulnak, a vérnyomás csökken – aktiválódik a szív és az egész keringési szervrendszer.
Screenshot_20200717_202536

Alakformálás

E-fit EMS edzés

Az E-Fit edzés már heti 2×20 percben segítséget nyújt mindazok számára, akik sportosabb, egészségesebb, tudatosabb életmódra törekszenek.
debrecen_speedbody_edzes_fitness_alakformalas (6)

Gépi nyirokmasszázs

A nyirokmasszázs célja, hogy a nyirokrendszer zavarai következtében a szövetekben felgyülemlett vizet, méreganyagokat eltávolítsa, megszüntesse a duzzanatokat és fokozza a keringést.
speedbody_debrecen_edzes_idopont_foglalas (2)

zsírbontás

Kavitációs zsírbontás

A kavitációs zsírbontás egy olyan beavatkozást nem igénylő eljárás, amely során a nagy teljesítményű ultrahang hullámok, a kezelt terület szövetein belül, mikro buborékokat hoznak létre.
speedbody_debrecen_edzes_idopont_foglalas (4)

Rádiófrekvenciás zsírbontás

A rádiófrekvenciás zsírbontás férfiak és nők számára is tökéletes módszer a fogyókúra vagy életmód váltás alatt a zsírpárnák és narancsbőr eltüntetésére, ezzel is felgyorsítva a folyamatot.
speedbody_debrecen_edzes_idopont_foglalas (4)

Gépi vákuumos zsírbontás

A vákuum feszítő és szívó hatásának köszönhetően a zsírsejtek jelentős részének a burka áteresztővé válik, így a felgyülemlett zsír kifolyva belőlük a nyirokkeringésbe jut.
speedbody_debrecen_edzes_idopont_foglalas (4)
Screenshot_20220328_155801

HI-SCULPT: Miért egyedülálló ez a testformáló kezelés?

Szupergyors izomtömegnövelést, zsírcsökkenést eredményez Az HI-SCULPT egy áttörő testformáló kezelés, amely segíthet az esztétikai célok elérésében.Szupergyors izomtömegnövelést, zsírcsökkenést eredményez és mindezek mellett 5x gyorsabbá teszi az anyagcserét. Teljes átalakulást biztosít 2-3 hét leforgása alatt!

HI-Sculpt előnyei

 • 1 kúra csupán 2-3 hétig tart: turbó átalakulás
 • Fájdalommentes és gyors, 1 kezelés 30 perces
 • Biztonságos, FDA (Amerikai Gyógyszerészeti Hivatal)
  által minősített technológia
 • Csökkenti a hasi zsírokat
 • A világ hivatalosan elismert első fenéklifting eljárása
 • A szétnyílt hasizomban csökkenés
 • Építse fel a tricepszet és a bicepszet
 • Nem invazív popsi emelés
 • Biztonságos, nem invazív és nincs mellékhatás
 • Természetes megjelenésű, hosszan tartó eredmények
 • A zsírszövet csökkenés a kezeléssorozat után 3 hónapig eltart
Hogyan működik? A HI-Sculpt Gép Magas Intenzitású Fókuszált Elektromágneses Hullám technológiával működik, mely 7 Tesla erővel képes a neuronokon keresztül hatást gyakorolni az izomcsoportokra, pontosabban azok szupramaximális összehúzódását eredményezi. Az extrém izommunka zsírt éget és gyorsítja az anyagcserét, így tökéletesebb és egészségesebb alakot eredményez-GYORSAN. 30 perc alatt végezz 20 000 felülést, miközben olvasgatsz. Igen, az űredzés kora eljött! A test tónusosabbá, definiáltabbá válik és a zsírszövet a kezelt területen látványosan csökken a zsírsejtek elhalálozásának köszönhetően.

HI-SCULPT kezelés

Alkalmazási területek nőknek:

 • Felkarok edzése, feszesítése
 • Has tónusosság növelés
 • Szétnyílt hasizom kezelése
 • Első és hátsó comb
 • Fenéklifting

4 Kezelés-1 kúra eredménye:

 • 19% Zsírszövet csökkenés
 • 16% Izomtömeg növekedés
 • 11% Izomtónus növekedés
 • 5x -ös anyagcsere gyorsulás

Több definiáltság, erősebb törzsizmok, csökkent hasizom szétnyílás, csökkenő zsírszövet hónapokon át és megemelt fenék.

Nagyobb, 4-5 cm zsír zsírréteg és több mint 5-6 kg esetében ajánluk kiegésziteni a kavitációs kezelést a drasztikusabb zsírbontás elérése érdekében. Ez a kezeléskombináció 30 Percel tart tovább. A HIEMT technológia hatásossága 3cm zsírréteg alatt megfelelő, ezért szükséges a felett egy másik kezeléssel párosítanunk.

Alkalmazási területek férfiaknak​

 • Bicepsz és tricepsz erősítése
 • Vállizom erősítése
 • Hasizom fejlesztés, haskörfogat csökkentés
 • Első és hátsó comb kezelése
 • Vádli erősítése
 • Fenék izom erősítése
FONTOS TUDNIVALÓ a kezelésről:
 • Egyetlen kezelés nem elegendő
 • Minimum 4 vagy 6 alkalmaz ajánlunk, és az alkalmak között nem telhet el több mint 3-4 nap
 • Gyors és látványos kúra, de egymás után gyorsan kell következnie a kezeléseknek-ez az eredmény kulcsa
 • A kezelések után érdemes este fehérjeport fogyasztani és napi 3 liter vizet meginni az elhalt zsírsejtk kiürülése miatt
 • Enyhe izomfáradtás vagy izomláz fordulhat csak elő
 • Magnéziumot, C vitamint érdemes még bevinni a kúra alatt
 • 3cm zsírréteg felett be kell párosítani egy zsírszövet csökkentő eljárással! ​
Screenshot_20200717_202536

Mit érdemes tudni az első InfraShape edzés előtt?

 • Vendégeink kényelme érdekében az edzés előzetes bejelentkezéssel vehető igénybe, ezért kérjük kedves Vendégeinket, hogy előzetesen keressenek bennünket elérhetőségeinken és foglaljanak időpontot.
 • Foglalt időpontja előtt kb. 10 perccel érkezzen meg, hogy fel tudjon készülni az edzésre. Aki késve érkezik és ezért később kezdi meg az edzést, az a késés idejével csökkentett időtartamra fogja tudni csak használni a gépeinket, hiszen ha az edzések kezdési ideje csúszik akkor a követező vendég sem tud időben kezdeni és így tovább!
 • Az edzés javasolt öltözéke: hölgyeknek kétrészes fürdőruha, vagy pamut rövid short, felül esetleg sportmelltartó, top. Uraknak úszónadrág (nem úszóshort) annak érdekében, hogy alsótestünk minél nagyobb felülete maradjon szabadon. Felsőtestre trikó, polo viselete javasolt. Edzőcipőre nincs szükség, de váltózokni (titokzokni) és zuhanyzáshoz használható papucs javasolt.
 • Az edzés során 1 db nagyobb törölközőt biztosítunk. Ha tusoláshoz lust törölközőt szeretnél, akkor azt légy szíves hozd magaddal!
  Öltözési és zuhanyzási lehetőséget biztosítunk, így az edzést követően teljesen felfrissülve távozhatunk.
 • Javasoljuk az ékszereket, karórát az edzés előtt levenni, főleg alsótesten nem javasolt ékszer viselése.
 • Folyadék- és energiaveszteség pótlására ásványvizet, vitaminitalokat, táplálékkiegészítőket és üdítőitalokat kínálunk.
 • Az edzés során kollégáink folyamatosan felügyelik Vendégeinket, segítséget nyújtanak, illetve tanácsot adnak a megfelelő program kiválasztásában és a gép beállításában. Kérdés esetén állunk rendelkezésre edzés előtt, alatt és az edzést követően

Infrafény terápia

Az infrafény, különösen kíméletes, ugyanis a felső bőr rétegeken úgy képes áthatolni, hogy nem nyeli el. A melegítő hatás a mélyebb rétegekben keletkezik, ez stimulálja a vérkeringést, így szerveink oxigénellátása is javul. A véredények kitágulnak, a vérnyomás csökken – aktiválódik a szív és az egész keringési szervrendszer. A fény-és hőterápia 40-50 Celsiusfokon zajlik, és kíméli az érrendszert. Az infrafény különlegessége, hogy a sejteket aktivizálja, ezáltal felmelegszik a testünk, de a körülöttünk levő levegő nem. A tudományos kutatások számos egyéb előnyt tulajdonítanak az infravörös kezeléseknek. Többek között a sejtek anyagcseréjének javítását, a salakanyagok lebontásának és kiürítésének meggyorsítását, a narancsbőr megszüntetését és a zsírpárnák leapasztását, valamint az immunrendszer és az öngyógyító mechanizmusok aktiválását. A súlycsökkentésben és a zsírégetésben is szép sikereket lehet elérni az infrafénnyel. A hannoveri Fényterápiás Akadámián végzett kutatás szerint a sugarak áthatolnak a legfelső bőrrétegen, anélkül, hogy azt felmelegítenék, és behatolnak a bőr alatti zsírrétegbe és a véredényekbe. Ezek felmelegszenek és kitágulnak. A meleg hatására a zsírszövet vérellátása javul, és megindul a zsírsavak elszállítása. A fokozott vérellátás hatására a kalóriafelhasználás is fokozódik. Ez azt jelenti, hogy a test 300-600 kcal energiát éget el – ami megfelel egy ebédnek. Ekkora kalóriamennyiség elvesztéséhez kb. 5 km-t kellene futni. Az infravörös sugárzás hatására tehát szervezetünk képes magát salaktalanítani és a bőr is rugalmasabbá, feszesebbé válik.

InfraShape Horizontál

Kollagén lámpák A külső környezeti hatások és az öregedéssel együtt járó természetes folyamatok idővel jelentősen csökkentik a szervezet kollagén termelő képességét, így ahogy idősödünk bőrünk is egyre ráncosabbá válik. Az edzés során a hidratáció növekszik, ami segíti a bőr nedvességtartalmának visszanyerését. Ezen pozitív folyamatoknak köszönhetően felerősödik a sejt aktivitás, a természetes regenerálódás, és a bőr megújul. Bőrfeszesítő hatása van, valamint stimulálja az oxigén felhasználást és a bőr méregtelenítését. A bőr nedvességfelszívó és nedveségmegkötő képessége javulni fog. Ennek eredményeképpen a bőr láthatóan regenerálódik, megfiatalodik


Aromaterápia

Az edzés során lehetőség van automatikus illóolaj adagolására. Az illóolajok belélegzés során leggyorsabban az agy limbikus rendszerére gyakorolnak hatást. A belélegzett illóolajok enyhíthetik fáradtságunkat, javíthatják közérzetünket és segíthetik az elalvást.

 

Színterápia

Színterápia segítségével jó eredmények érhetők el minden olyan betegségben, amelyben a diagnózis a vegetatív idegrendszerrel hozható kapcsolatba, vagy ahol az immunrendszer serkentése a cél — energiaválságban, gyomor- és bélpanaszokban, mozgásszervi panaszokban, bőrgyulladásnál.

Nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy a szín- vagy fényterápiára nem önálló gyógyító beavatkozásként kell tekinteni, hanem mint kiváló komplementer, azaz kiegészítő gyógymódra. Az egészségmegőrzésben, a betegségmegelőzésben, azonban önállóan is kiváló hatást érhetünk el vele.

Színterápia alkalmazása nem ajánlott dekompenzált szívbetegségben, lappangó pszichés zavarokban, szorongásos állapotokban, valamint rosszindulatú daganatoknál.

Az InfraShape Horizontál edzés során a súlyveszteség 80%-a víz, míg a további 20% összetétele: zsír, koleszterin, zsírban oldódó nehézfémek (ólom, higany, kadmium, alumínium) és bizonyos mérgező anyagok (dioxin, vegyszermaradványok stb.). Ilyen fokú méregtelenítő hatást korábban csak rendkívül megerőltető sportolásnál, például a maratoni futásnál figyeltek meg.

Manapság a test folyamatosan ki van téve káros anyagoknak, amelyek a levegőben, a vízben, illetve az élelmiszerekben találhatóak. Az Infrashape Horizontál segít ezeket semlegesíteni. Így a jobb közérzet és egészségi állapot garantált a menstruációs ciklus és kisebb megbetegedések során is.

E-fit EMS edzés

Mai rohanó világunkban, idő vagy energia hiányában egyre kevésbé figyelünk oda az egészséges táplálkozásra, a testmozgásra. Az E-Fit edzés már heti 2×20 percben segítséget nyújt mindazok számára, akik sportosabb, egészségesebb, tudatosabb életmódra törekszenek. Az elektromos izomstimulációs (EMS) edzéssel gyorsabban és könnyebben érheted el a célodat. 20 perces edzéseink egy 2 órás konditermi edzéssel érnek fel, így időt is takarítasz meg magadnak. Az E-Fit nem csupán a sport és mozgás terén nyújt újabb lehetőséget, de a sérülések utáni rehabilitációra, valamint környezeti, munkahelyi hatások okozta rossz testtartás kezelésére is alkalmazható. Mindemellett a meggyengült gerinctartó és vázizmok megerősítésére, illetve a már kialakult kóros állapot kezelésére lett kifejlesztve.

KINEK AJÁNLOTT AZ E-FIT EMS IZOMSTIMULÁCIÓS EDZÉS?

 • aki feszesedni, formálódni szeretne
 • aki szeretne megszabadúlni  a felesleges kilóktól
 • aki izomsorvadásban szenved,
 • akinek vizelet visszatartási problémával küzdenek,
 • aki szült vagy később szülni szeretne,
 • aki narancsbőrrel küzd,
 • aki rövid idő alatt szeretne feszesebb izmokat,
 • akinek nem jut elég ideje az edzésre.
 • aki privát körülmények között szeretne edzeni
debrecen_speedbody_edzes_fitness_alakformalas (6)

KINEK AJÁNLOTT AZ E-FIT EMS IZOMSTIMULÁCIÓS EDZÉS?

 • Vérzések, erős vérzékenység (hemofília) esetén,
 • Diabetes mellitus (cukorbetegség), de feltételes edzés a kezelőorvossal történő előzetes konzultáció után a cukorbetegség esetén lehetséges,
 • Lázas megbetegedések, akut bakteriális vagy vírusos folyamatok esetén,
 • Bőrelváltozások: az allergia és bőrirritációk, stb. formájában jelentkező bőrelváltozások esetében, amelyek bőrpírrel, vagy pörsenések kialakulásával, erős viszketési ingerrel járnak, az elektródákkal, ill. elektromos árammal való érintkezéskor elővigyázatosság javasolt. Ilyen esetekben orvos tanácsát kell kérni.
  Szívritmus-szabályozók beépítése esetén,
 • Súlyos neurológiai betegségek: az olyan súlyos neurológiai zavarok esetén, mint a szklerózis multiplex, amiotrófiás laterális szklerózis, spasticus spinális paralízis, Parkinson-kór, bénulás és epilepszia, stb. alapvetően le kell mondani az elektromos stimulációval való kezelésről. A tünetek erősödése nem kizárható.
 • Tuberkulózis esetén,
 • Daganatos megbetegedés esetén,
 • Akut ízületi gyulladás esetén,
 • Terhesség esetén,
 • Előrehaladott stádiumban lévő érelmeszesedés, artériás vérkeringési zavarok fennállta esetén.
debrecen_speedbody_edzes_fitness_alakformalas (2)

Kinek és miért ajánljuk ezt az edzésformát?

Mivel ezt az edzésformát az unalmas kardió edzések kiváltásának gondolata hívta életre, ötvözi mindazokat a pozitívumokat, amelyek megfelelnek a ma embere elvárásainak:

 • időtakarékos, hiszen a Geoway Sun 400xl infrakerékpárral egy edzés 30 percet* vesz igénybe, nem kell órákat tölteni edzőtermi vagy szabadtéri edzéssel;
 • kényelmes, hiszen egy kellemes-komfortos és a kíváncsi tekintetek elől szeparált közegben teszi lehetővé a sportolást;
 • hatásos, mert intenzív testmozgást garantál, egy edzés alatt akár 600-800-(1000) – a tekerés intenzitása függvényében – kalóriát is elégethet a szervezet, amely egy kb.13-17 km-es táv lefutásának felel meg;
 • látványos eredmény érhető el a használatával már néhány alkalmat követően is;
 • kardió típusú mozgásformának köszönhetően fokozza a vérkeringést, a szövetek és sejtek oxigenizációját, valamint a szerotonin és dopamin, azaz a „boldogsághormonok” termelődését, ily módon, együttesen segíti a fizikai és mentális egyensúly elérését;
 • az infravörös sugarak a magasabb hőmérsékletnek köszönhetően áthatolnak a bőr rétegein és a mélyebb szöveteket is elérik, a vérkeringés-fokozás mellett serkentik a nyirokkeringést, gyorsítják az anyagcserét és a méreg-, illetve salakanyagok, beleértve a pangó víz kiválasztását és kiürülését, a zsírsejtek lebontását is, valamint serkentik a kollagén-termelődést;
 • ötvözi a kardió típusú edzés jótékony hatásait az infraszaunázással, ily módon a hatás megsokszorozódik, ezáltal a karcsúbb alak és feszesebb, rugalmasabb bőr rövid idő alatt valósággá válhat – rendszeres használat mellett;
 • fogyókúrával-diétával kiegészítve pedig még koncentráltabb és látványosabb alakformálást tesz lehetővé;
 • gerinc-és ízületkímélő mozgásforma, segíti az izmok regenerálódását;
 • kortól és különösebb fizikai felkészültségtől függetlenül bárki használhatja.

GEOWAY INFRABICIKLI​

Miért érdemes a Geoway Sun 400xl típusú infrakerékpárt választani?
Azért, mert:

 • Egyesíti magában az infraszauna és a kardió edzés összes jótékony hatását.
 • Még hatékonyabb zsírégetést és gyorsabb fogyást tesz lehetővé, a bőrt látványosan feszesebbé, rugalmasabbá és puhábbá teszi, valamint növeli az állóképességet is azáltal, hogy az infraalagútban az infravörös sugárzás az egész testet éri.
 • A Geoway infraterápiás készülék 24 darab infralámpával, ventilátorral, beépített LED TV-vel és egy professzionális, gerinckímélő és rendkívül kényelmes biciklivel van felszerelve.
 • Az infravörös fénynek köszönhetően segít az általános jó közérzet (energikusság) és a mentális egyensúly megteremtésében, illetve számos további, pozitív egészségügyi hatással is rendelkezik.
 • A Geoway SUN 400xl infrakerékpárokban az edzés időtartama a Geoway lifebalance GmbH. mint gyártó és a Seibersdorf Labor GmbH. mint a sugárzásbiztonsági szakvélemény készítője által ajánlottan mindösszesen 30 perc. Szakvélemény száma.

Az infravörös sugarak típusai

infravoros geoway bicikli
 • A = rövidhullámú sugárzás – áthatol a bőr alatti szövetekbe
 • B = középhullámú sugárzás – a bőr felső rétegeit éri el
 • C = hosszúhullámú sugárzás – behatol a bőr felső rétegébe

A Geoway SUN 400xl infrakerékpár A, B és C infravörös sugarakkal működik.

Az A sugarak elérik a bőr legmélyebb, ún. bőralja vagy szubkután rétegét is. Hatásukra fokozódik a vérkeringés és az anyagcsere aktívabbá válik. Az oxigén és a tápanyagok jobban áthatolnak a szövetekbe és ennek megfelelően a méreganyagok hatékonyabban távoznak. Az A sugaraknak köszönhető többek között az is, hogy pozitívan befolyásolják a betegségek specifikus tüneteit, segítik az elalvást, ellazítják a testet, csökkentik az ízületi fájdalmat és a gyulladásokat. A visszerek esetében is jó eredményeket sikerült elérni az infravörös hővel. A cellulitre az A és B sugárzás egyaránt kedvezően hat.

A B sugárzás egészen a bőr irharétegéig lejut. Előnye, hogy képes segíteni a méreganyagok lebontását és a nyirokkeringést.

A C sugárzás a bőr ún. felhám rétegét éri el. Főként a kollagén-termelést serkenti és fiatalítja a bőrt.

Gépi nyirokmasszázs

A nyirokmasszázs célja, hogy a nyirokrendszer zavarai következtében a szövetekben felgyülemlett vizet, méreganyagokat eltávolítsa, megszüntesse a duzzanatokat és fokozza a keringést. A kezelés a sűrített levegő által szabályozott masszázson alapul. Egy mechanikus terápiás módszer, melyet széles körben alkalmaznak fizikoterápiaként, kozmetológiában stb. Aktiválja a vérkeringést, mind a vénás, mind a nyirok keringést, stimulálja a szöveti nedvek felszívódását és elvezetését a szervezet szűrőinek irányába, segíti a méreganyagok távozását a szervezetből.
Gépi nyirokmasszázs Debrecenben. Gyere próbáld ki Te is!

Az elérhető kedvező hatások

Salaktalanítás, méregtelenítés + relaxáció, stresszoldás + narancsbőr kezelés + karcsúsítás, zsíroldás + izomláz, gyulladások csökkentése + álmatlanság, immungyengeség megszüntetése + székrekedés feloldása, bélfunkciók javítása + orvosi kezelések utógondozása + bőr állapotának javítása (feszesség fokozása). Már az első 30 perces kezelést követően eredményeket érhetünk el, lábaink könnyebbek, felszabadultságot érzünk. Narancsbőr elleni kezelés Debrecenben. A kezelés legfontosabb élettani hatásainak köszönhetően a nyirokkeringés ideális állapotú lesz, csökken a comb, a fenék, a derék körfogata, a narancsbőr pedig kezd eltűnni, a bőr pedig szebb lesz.
speedbody_debrecen_edzes_idopont_foglalas (4)

Nyirokmasszázs, méregtelenítés hullámmasszázs segítségével

Manapság a mozgáshiány, az egészségtelen életmód, az elhízás és egyéb a szervezetet terhelő tényezők által, a vénás és nyirokkeringési rendszerek működésének gyengülése figyelhető meg. A nyomásterápia a kontrollált nyomású masszázzsal segít küzdeni a szervezetnek a méreganyagok, a felesleges víz kiürülésében, az ödémás és perifériás keringési rendellenességek esetében eredményes. A gépi kompressziós eljárás lényege, hogy a vendég végtagjaira a speciálisan kialakított, légkamrákból álló kezelő egységeket helyezzük fel. Az ún. köpeny szabályozottan vezérelt, egymás után felfúvódó légkamrái folyamatosan változó hullámmasszázs effektust idéznek elő. Az erőteljes élénkítő hatást gyakorol a nyirok- és érkeringésre.
tyler-nix-1088199-unsplash.jpg

Az eredmények már néhány kezelés után látványosak

A kavitációs zsírbontás a kezelt területen a zsírpárnákat pusztítja el, így az adott testrész körfogata centiméterekkel csökkenhet. A kavitációs fogyasztás eltünteti a zsírpárnákat a leggyakrabban előforduló helyekről, mint a csípő, has, fenék, alkar, comb.

Kavitációs zsírbontás

A kavitációs zsírbontás egy olyan beavatkozást nem igénylő eljárás, amely során a nagy teljesítményű ultrahang hullámok, a kezelt terület szövetein belül, mikro buborékokat hoznak létre. Ezen mikro buborékok összeroppantása során olyan nyomásváltozás jön létre, melynek köszönhetően a lokálisan elhelyezkedő zsírsejtek szétesnek. Az ultrahangos zsírbontó kezelés hatására folyékonnyá vált zsírok és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszerbe kerülnek, onnan a májban a lebontás megtörténik, majd a vizelettel távoznak a szervezetből.

A kavitáció során a narancsbőr (cellulit) látványos kezelése is elérhető, mivel az ultrahangos zsírbontás stimulálja a vérkeringést, így szebb és feszesebb bőrt kapunk.

Hatékony zsírbontási módszer
A visszahízás esélye a kezelt területen csökken, a kavitációs zsírbontás a sebészeti zsírleszíváshoz hasonló tartós eredményt nyújthat, hiszen a megsemmisült zsírsejtek helyett a kezelt területen újak nem jönnek létre.

Rádiófrekvenciás zsírbontás

A professzionális rádiófrekvenciás testkezelések megoldást nyújtanak az arc- és bőrfeszesítés, ránctalanítás területén. A rádiófrekvenciás zsírbontás férfiak és nők számára is tökéletes módszer a fogyókúra vagy életmód váltás alatt a zsírpárnák és narancsbőr eltüntetésére, ezzel is felgyorsítva a folyamatot. A rádiófrekvencia felmelegíti a zsírsejteket, ezáltal megnyílnak a cellák falai és a zsír a nyirokkeringésbe kerül, ami az ezt következő időszakban a kiválasztó rendszeren keresztül kiürül a szervezetből. A szervezetbe bejutatott elektromos impulzus hatására hő termelődik, mellyel a mélyben megindul a zsír lebontása, felélénkülnek az anyagcsere folyamatok, a vér-és nyirokkeringés. A bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok szerkezeti átalakuláson mennek keresztül és fokozódik a termelődés. Ezen hatások által a kezelt terület a kúraszerű alkalmazás során hatékonyan átalakul, a zsírpárna csökken, a cellulitos bőr látványosan javul, a bőr megújul. A precízen vezérelt rádiófrekvenciás csúcstechnológia fantasztikus kezelési eredményeket biztosító komplex rendszert alkot, amely nemcsak az esztétikai problémák tüneteire hat, hanem azok kiváltó okait is kezeli.

A rádiófrekvenciás testkezelés után az alábbi szabályokat kell betartani:

 • a kezelés napján nem szabad napozni, szoláriumozni és szaunázni
 • a kezelés után érdemes nyirokkeringést fokozó testkezelésen résztvenni
 • 3-4 napig izzasztó edzés, szauna és alkohol fogyasztása nem javallott
 • rendszeres testmozgással és helyes táplálkozással hozzájárulhat a vendég a kívánt eredmény eléréséhez
tyler-nix-1088199-unsplash.jpg

A narancsbőr vagy más néven cellulit kialakulásának számos oka van.

A szervezetben a kötőszövet nagy mennyiségben képes tárolni a ki nem ürült salakanyagokat, miközben maga is károsul. A sejtek között lerakódott salakanyagok a bőr alatti kötőszövetek elváltozását, megkeményedését okozzák, ezáltal a bőr olyan lesz, mint a narancs héjának a felszíne. A zsírpárnákat megcélzó, valamint cellulit kezeléseknél egy alkalom kb. 20-30 percet vesz igénybe testtájanként. Általában 6-10 kezelésre van szükség a bőrfeszesítéshez, de a kezelések száma jelentősen eltérhet, a kor, a bőrtípus, a túlsúly és a cellulit mértékétől. A kezelések minimum 1, maximum 2 hetente végezhetőek.
tyler-nix-1088199-unsplash.jpg

Keringés regeneráció
A fölösleges zsírszövet eltüntetése (a sejtszintű anyagcsere növelése, serkentése), sejt aktivizálás, bőrfeszesítés.

Falósejtek fokozása
A falósejtek, melyek felfalják a fölösleges, nem kívánt anyagokat, működésének fokozása (visszér problémák, túlzott kipirosodás és apróbb vénák kezelésében.

Bőrfelület szépítése
Növekedési csíkok kezelése, combok és felkar formálása, fenék és has feszesítése, mellek formálása.

Nyirokfolyadék elszállítsának gyorsítása
A cellulit kezelések esetében a felesleges folyadék kiválasztása és elvezetése.

Pihentetés
Hát- és nyaki izmokra gyakorolt nyomás enyhítésére.

A kezelés végén …
Sikeres vákuummasszázs után a bőr nemcsak feszesebbé és fiatalabbá válik, de vendégeink frissebbnek, energikusabbanak és könnyebbnek érezhetik magukat.

Gépi vákuumos zsírbontás

A vákuumos testkezelés során a vákuum fejjel masszázst végzünk a kezelt területen. A vákuum feszítő és szívó hatásának köszönhetően a zsírsejtek jelentős részének a burka áteresztővé válik, így a felgyülemlett zsír kifolyva belőlük a nyirokkeringésbe jut. A vákuum aktiválja a rugalmas rostokat termelő kötőszöveti sejteket, így a bőr feszesebbé válik. A kezelés során a kezelt területen helyi vérbőség keletkezik, javul a kötőszöveti anyagcsere és a mikro- , illetve a nyirokkeringés, így a bőr szinte automatikusan fokozottan méregtelenítődik. Rendszeres használatával javul a kollagén termelődés, ami a bőr feszesedését eredményezi. Ha helyileg alkalmazzuk, rövidebb ideig ér öszehúzó, komolyabb ráhatás esetén értágító tulajdonsággal bír. Mivel serkenti a lokális véráramlást, így a bőrben, a kötőszövetekben és az izomzatban lerakódott salakanyagok lebomlását és a szervezetből való távozását is gyorsítja. Ez a stimuláció növeli a bőr rugalmasságát ezáltal egy egyenletes bőrtónust hoz létre, továbbá csökkenti a bőr megereszkedéseit és eltünteti az apróbb ráncokat. A vákuum masszázs a következő problémák esetében eredményes: cellulit kezelés; arclifting; kar-, fenék- és mell emelésére, feszesítésére; kötényhas és stria kezelésére. A vákuum masszázs segít a hasi terület és a combok formázásában, feszesítésében azáltal, hogy stimulálja a kötőszövet mélyebb rétegeit, ezzel aktiválja az elasztin és kollagén termelődést.

foglalj időpontot most!

Kombináld össze szolgáltatásainkat személye szabottan a még hatékonyabb eredmények eléréséért! Bejelentkezés telefonon vagy Facebook Messengeren keresztül.

tel. +36 (30) 733 1236

Kövess bennünket:

Címünk: Debrecen, Böszörményi út 151.